Om oss

Vitalplus.se är en webbutik där konsumenter kan köpa hälsoprodukter av hög kvalitet.

  • Vi säljer enbart kosttillskott av erkänt hög kvalitet.
  • Vi erbjuder en personlig service som skänker trygghet.

Genom Vitalplus vill vi bidra till att öka kunskapen om hur man uppnår god hälsa, och hjälpa människor att kunna ta kontroll över sin egen hälsa.

Trygg e-handel

Vitalplus.se är certifierad som en för konsumenten Trygg e-handel, vilket framgår av symbolen på vår hemsida. Vem som helst får inte utnyttja Trygg e-handelssymbolen. Det är en kvalitetsstämpel som enbart tilldelas e-handelsföretag som lever upp till uppställda krav för att skapa trygg handel för konsumenter på internet. De grundläggande kraven för att bli certifierad är bland annat tydliga företagsuppgifter, tillgänglig support, information om priser och leveranstider, vart konsumenten vänder sig för att få hjälp vid returer och reklamationer med mera. Utöver detta gäller förstås att vi följer svensk lag.

Målsättningen är att det skall kännas lika tryggt och säkert att handla på Internet som i en vanlig fysisk butik. Bakom certifieringen står Svensk Distanshandel AB. När du ser en Trygg e-handelssymbol i anslutning till en e-handlare skall du kunna lita på att du kan handla tryggt och säkert i webbutiken. För mer information se Trygg e-handels hemsida.

Betalningsalternativ

AFTERPAY AfterPay är det moderna sättet att handla och betala online.
Med AfterPay kan du välja var, när, hur och vad du betalar, och du kan även välja om du vill betala hela summan eller dela upp den. Vi har flera olika betalsätt att erbjuda, så du och din familj kommer garanterat hitta det som passar er bäst. AfterPay gör det helt enkelt tryggt och enkelt för dig som kund att handla.

Arvato Financial Solutions, som äger AfterPay, är en global leverantör inom finansiella tjänster och är en del av Bertelsmann SE & Co. KGaA. Företaget finns i över 40 länder i hela världen, och erbjuder flexibla och skräddarsydda betallösningar för att möta den moderna livsstilen. I Sverige är AfterPay en registrerad bifirma till arvato Finance AB.

Säkra betalningar

siegel-ssl.png Dataöverföring säkerhet SSL (Secure Socket Layer) används, så att dina data alltid är skyddade. Detta förfarande används också av banker för att garantera din säkerhet.