Säkra betalningar

siegel-ssl.png 

Dataöverföring säkerhet SSL (Secure Socket Layer) används, så att dina data alltid är skyddade. Detta förfarande används också av banker för att garantera din säkerhet.

Betalningsalternativ

AFTERPAY 

AfterPay är det moderna sättet att handla och betala online.

Med AfterPay kan du välja var, när, hur och vad du betalar, och du kan även välja om du vill betala hela summan eller dela upp den. Vi har flera olika betalsätt att erbjuda, så du och din familj kommer garanterat hitta det som passar er bäst. AfterPay gör det helt enkelt tryggt och enkelt för dig som kund att handla.

arvato Financial Solutions, som äger AfterPay, är en global leverantör inom finansiella tjänster och är en del av Bertelsmann SE & Co. KGaA. Företaget finns i över 40 länder i hela världen, och erbjuder flexibla och skräddarsydda betallösningar för att möta den moderna livsstilen. I Sverige är AfterPay en registrerad bifirma till arvato Finance AB.

Trygg e-handel

Trygg e-handel är en certifiering för e-butiker som säljer varor och tjänster på nätet. Syftet med Trygg e-handel är att hjälpa dig som konsument välja rätt e-butik så att du kan känna dig trygg även efter köpet. Målsättning är att det ska kännas lika säkert att handla på Internet som i en vanlig fysisk butik.

En e-butik som är certifierad av Trygg e-handel har förbundit sig att följa en rad krav och därför är det endast stabila och seriösa företag som har rätt att vara certifierade. Bland annat ställs krav på att företaget ska vara tydlig med sin identitet, ha säkra rutiner för hantering av personuppgifter, använda säkra betalningslösningar samt ha en stabil ekonomi.