Image

Prova vår NYA D-vitamin – nu ännu bättre!

Med Vitalplus NYA D-vitamin stärker du immunförsvaret och
minskar risken för en mängd sjukdomar, infektioner och
depressioner. D-vitamin bidrar även till god muskelfunktion
och ett stärkt skelett. Snabbt, enkelt direkt hem i brevlådan.

Erbjudande till nya kunder – 50% rabatt första 2 mån

Beställ Vitalplus D-vitamin nu!

Solskensvitaminen

D-vitamin bildas i huden när vi utsätts för sol (UVB-strålning) och kallas därför för ”solvitaminen” i folkmun. D-vitamin kan också tas upp i tarmen genom vissa typer av mat och kosttillskott. I Sverige är antalet soldagar begränsade och under vintern är solens strålar både för få och för svaga. Så för att undvika D-vitaminbrist har vi i norden stor nytta av ett dagligt intag av D-vitamin. Arbetar du inomhus eller har lite solexponering är det extra viktigt.

Alla behöver D-vitamin

Livsmedelsverket rekommenderar dagligt intag av D-vitamin.
Allt mer forskning talar för att D-vitaminbrist spelar en roll i en stor mängd sjukdomar, infektioner, vinter- och vår depressioner. Cancer, hjärtsjukdomar, benskörhet, autism, generell värk/ fibromyalgi och övervikt. Men genom att regelbundet inta D-vitamin minskar du risken för sjukdomar som dessa.

Verksamma ämnen & Näringsinnehåll

D-vitamin bidrar till: ett normalt upptag av kalcium, ett väl fungerande immunförsvar och till att bevara ben- och skelettfunktioner. Innehåll per tablett: D-vitamin 50 ug. Motsvarar 2000 IE. Ingredienser: Fyllnadsmedel (Mikrokristallin Cellulosa), Ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), Vitamin (Kolelalciferol Vitamin D3).

50% rabatt de första 2 månaderna

Ett introduktionserbjudande till alla våra nya kunder. Du betalar endast 129 kr för 2 månaders förbrukning av D-vitamin (ordinarie pris 258 kr) Det är ingen bindningstid och produkten skickas fraktfritt direkt hem till dig.

Välj 24 månader och spara mer

En positiv hälsoeffekt uppnår du endast vid ett regelbundet och långvarigt intag av D-vitamin. Vi värnar om din hälsa och därför får du som väljer att prenumerera på 12 leveranser ytterligare 60 kr rabatt vid varje leverans. Du sparar alltså 720 kr på 12 leveranser.

  Beställ D vitamin här, endast 129 kr de första 2 mån!  För att betala med faktura eller delbetalning behöver vi ditt personnummer. Dessutom kan vi säkra att dina köp och leveranser är kopplade till din folkbokföringsadress. Detta garanterar dig som kund ett tryggt köp.
  Postnord använder sig idag av SMS-avisering vid hemleverans. Du kan även följa din beställning via Postnords app. Därför måste man ange ett mobiltelefonnummer för avisering. Observera att vi endast kan avisera svenska nummer.
  Du kan beställa upp till 2 Vitalplus prenumerationer till introduktionspris.


  Ja tack, jag beställer en D-vitamin prenumeration utan bindningstid. Första leveransen kostar 129 kr (halva priset) + Exp 35 kr. Påföljande leveranser kostar 258 + Exp 35 kr. Jag får en ny leverans varannan månad tills jag meddelar något annat. Leveranstiden för första leveransen är 5 dagar. Jag har läst och godkänner personuppgiftspolicy samt köpvillkoren och bekräftar att jag är över 18 år.

  Ja tack, jag beställer en D-vitamin prenumeration och förbinder mig till 12 leveranser. Första leveransen kostar 99 kr (halva priset) + Exp 35 kr. Påföljande leveranser kostar 198 + Exp 35 kr. Jag får en ny leverans varannan månad tills jag meddelar något annat. Leveranstiden för första leveransen är 5 dagar. Jag har läst och godkänner personuppgiftspolicy samt köpvillkoren och bekräftar att jag är över 18 år.

  Ja tack, jag beställer två D-vitamin prenumerationer utan bindningstid. Första leveransen kostar 258 kr (halva priset) + Exp 35 kr. Påföljande leveranser kostar 516 kr (258 kr per prenumeration) + Exp 35 kr. Jag får en ny leverans varannan månad tills jag meddelar något annat. Leveranstiden för första leveransen är 5 dagar. Jag har läst och godkänner personuppgiftspolicy samt köpvillkoren och bekräftar att jag är över 18 år.

  Ja tack, jag beställer två D-vitamin prenumerationer och förbinder mig till 12 leveranser. Första leveransen kostar 198 kr (halva priset) + Exp 35 kr. Påföljande leveranser kostar 396 kr (198 kr per prenumeration) + Exp 35 kr. Jag får en ny leverans varannan månad tills jag meddelar något annat. Leveranstiden för första leveransen är 5 dagar. Jag har läst och godkänner personuppgiftspolicy samt köpvillkoren och bekräftar att jag är över 18 år.

  När jag beställer godkänner jag personuppgiftspolicy samt köpvillkoren.


  Image
  Image
  Image
  Äntligen tar hela familjen i sig omega 3 och det är tack vare att vi får dom hem i brevlådan.Kicki

  Läs mer om:


  Image

  Kundberättelser

  Läs mer!
  Image

  Hälsofördelar

  Läs mer!
  Image

  Fakta om D- Vitamin

  Läs mer!
  Image

  Innehållsförteckning

  Läs mer!