Image

MSC-märkt Omega-3 – av högsta kvalitet!

Vitalplus Omega-3 innehåller MSC-märkt fiskolja av högsta kvalitet som är bra för hjärta, hjärna och syn i små kapslar som är lätta att svälja. Snabbt, enkelt direkt hem i brevlådan.

JUST NU! – 50% rabatt

Beställ Vitalplus Omega-3 Nu!

Bästa Omega-3 för Hjärtat, hjärnan och synen

Vitalplus Omega-3 är högkoncentrerad med ett högt innehåll av de essentiella fettsyrorna EPA och DHA. Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till att bibehålla hjärtats normalfunktion. Du uppnår en positiv hälsoeffekt vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA. Fettsyran DHA bidrar till att bibehålla hjärnans såväl som synens normalfunktion. Du uppnår en positiv hälsoeffekt vid ett dagligt intag av 250 mg DHA.
Hälsofördelarna ett regelbundet intag av Omega-3 för med sig är många, däribland; minskad inflammationsrisk, förbättrat immunförsvar och Omega-3 underlättar dessutom transporten av serotonin genom kroppen vilket kan minska symptomen på depression.

Sveriges mest sålda MSC-märkta Omega-3

Över hela värden har redan vi och tusentals andra yrkesfiskare ställt om till hållbart fiske.  Nu är det hög tid att tänka på havens framtid. Du som köper, äter och njuter av maten från havet. Välj alltid den blå fisken! Välj därför Sveriges mest sålda MSC-märkta Omega-3 från Vitalplus.
MSC:s standard för hållbart fiske berör tre områden som ett fiske måste klara för att bli certifierat: 1, Hållbara fiskebestånd. 2, Minimera påverkan på miljön. 3, God fiskeförvaltning. Läs mer om vår unika MSC certifiering nedan.

Tiotusentals nöjda kunder

Sedan 2009 har Vitalplus levererat kosttillskott och vitaminer av högsta kvalitet till svenska konsumenter. Vårt mål är att alltid ligga i topp när det gäller produktkvalitet, kundservice och miljömedvetenhet. Vi tror att det är anledningen till att tiotusentals svenskar varje månad väljer att köpa sitt kosttillskott och sina vitaminer från oss.

Omega-3 bäst i test

Vitalplus producerar Omega-3 av högsta kvalitet och är bäst i test gällande oljans innehåll och friskhet. Det inkluderar bland annat full spårbarhet av råvaror och produktionsprocesser tack vare vår unika MSC-märkta Omega-3. Tillverkningen sker under samma förhållanden som läkemedel och analyser av varje produktion genomförs vilket garanterar bästa Omega-3 kvalitet och att produkten uppfyller myndigheternas höga krav.

JUST NU! 50% rabatt de första 2 månaderna

Ett introduktionserbjudande till alla våra nya kunder. Du betalar endast 129 kr för 2 månaders förbrukning av vår MSC miljömärkta Omega-3 (ordinarie pris 258 kr) Det är ingen bindningstid och produkten skickas fraktfritt direkt hem till dig. 2 månaders förbrukning innehåller 120 kapslar som är små och lätta att svälja.

En positiv hälsoeffekt uppnår du endast vid ett regelbundet och långvarigt intag av Omega-3. Vi värnar om din hälsa och därför får du som väljer att prenumerera på 12 leveranser ytterligare 60 kr rabatt vid varje leverans. Du sparar alltså 720 kr på 12 leveranser.

Äntligen får hela familjen i sig omega 3 och det är tack vare att vi får dom hem i brevlådan.Kicki

Läs mer om:


Image

Kundberättelser

Läs mer!
Image

MSC miljömärkt

Läs mer!
Image

Fakta om Omega-3

Läs mer!
Image

Innehållsförteckning

Läs mer!