Image

MSC-märkt Omega-3 – av högsta kvalitet!

Vitalplus Omega-3 innehåller MSC-märkt fiskolja av högsta kvalitet som är bra för hjärta, hjärna och syn i små kapslar som är lätta att svälja. Snabbt, enkelt direkt hem i brevlådan.

JUST NU! – 50% rabatt

Beställ Vitalplus Omega-3 Nu!

Beställ Vitalplus Omega-3 här, endast 129 kr de första 2 mån!För att betala med faktura eller delbetalning behöver vi ditt personnummer. Dessutom kan vi säkra att dina köp och leveranser är kopplade till din folkbokföringsadress. Detta garanterar dig som kund ett tryggt köp.
Postnord använder sig idag av SMS-avisering vid hemleverans. Du kan även följa din beställning via Postnords app. Därför måste man ange ett mobiltelefonnummer för avisering. Observera att vi endast kan avisera svenska nummer.
Du kan beställa upp till 2 Vitalplus prenumerationer till introduktionspris.


Ja tack, jag beställer en MSC-miljömärkt Omega-3 prenumeration utan bindningstid. Första leveransen kostar 129 kr (halva priset) + Exp 35 kr. Påföljande leveranser kostar 258 + Exp 35 kr. Jag får en ny leverans varannan månad tills jag meddelar något annat. Leveranstiden för första leveransen är 5 dagar. Jag har läst och godkänner personuppgiftspolicy samt köpvillkoren och bekräftar att jag är över 18 år.

Ja tack, jag beställer en MSC-miljömärkt Omega-3 prenumeration och förbinder mig till 12 leveranser. Första leveransen kostar 99 kr (halva priset) + Exp 35 kr. Påföljande leveranser kostar 198 + Exp 35 kr. Jag får en ny leverans varannan månad tills jag meddelar något annat. Leveranstiden för första leveransen är 5 dagar. Jag har läst och godkänner personuppgiftspolicy samt köpvillkoren och bekräftar att jag är över 18 år.

Ja tack, jag beställer två Omega-3 prenumerationer utan bindningstid. Första leveransen kostar 258 kr (halva priset) + Exp 35 kr. Påföljande leveranser kostar 516 kr (258 kr per prenumeration) + Exp 35 kr. Jag får en ny leverans varannan månad tills jag meddelar något annat. Leveranstiden för första leveransen är 5 dagar. Jag har läst och godkänner personuppgiftspolicy samt köpvillkoren och bekräftar att jag är över 18 år.

Ja tack, jag beställer två Omega-3 prenumerationer och förbinder mig till 12 leveranser. Första leveransen kostar 198 kr (halva priset) + Exp 35 kr. Påföljande leveranser kostar 396 kr (198 kr per prenumeration) + Exp 35 kr. Jag får en ny leverans varannan månad tills jag meddelar något annat. Leveranstiden för första leveransen är 5 dagar. Jag har läst och godkänner personuppgiftspolicy samt köpvillkoren och bekräftar att jag är över 18 år.

När jag beställer godkänner jag personuppgiftspolicy samt köpvillkoren.


Image
Image
Image

  Bästa Omega-3 för Hjärtat, hjärnan och synen

  Vitalplus Omega-3 är högkoncentrerad med ett högt innehåll av de essentiella fettsyrorna EPA och DHA. Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till att bibehålla hjärtats normalfunktion. Du uppnår en positiv hälsoeffekt vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA. Fettsyran DHA bidrar till att bibehålla hjärnans såväl som synens normalfunktion. Du uppnår en positiv hälsoeffekt vid ett dagligt intag av 250 mg DHA.
  Hälsofördelarna ett regelbundet intag av Omega-3 för med sig är många, däribland; minskad inflammationsrisk, förbättrat immunförsvar och Omega-3 underlättar dessutom transporten av serotonin genom kroppen vilket kan minska symptomen på depression.

  Sveriges mest sålda MSC-märkta Omega-3

  Över hela värden har redan vi och tusentals andra yrkesfiskare ställt om till hållbart fiske.  Nu är det hög tid att tänka på havens framtid. Du som köper, äter och njuter av maten från havet. Välj alltid den blå fisken! Välj därför Sveriges mest sålda MSC-märkta Omega-3 från Vitalplus.
  MSC:s standard för hållbart fiske berör tre områden som ett fiske måste klara för att bli certifierat: 1, Hållbara fiskebestånd. 2, Minimera påverkan på miljön. 3, God fiskeförvaltning. Läs mer om vår unika MSC certifiering nedan.

  Tiotusentals nöjda kunder

  Sedan 2009 har Vitalplus levererat kosttillskott och vitaminer av högsta kvalitet till svenska konsumenter. Vårt mål är att alltid ligga i topp när det gäller produktkvalitet, kundservice och miljömedvetenhet. Vi tror att det är anledningen till att tiotusentals svenskar varje månad väljer att köpa sitt kosttillskott och sina vitaminer från oss.

  Omega-3 bäst i test

  Vitalplus producerar Omega-3 av högsta kvalitet och är bäst i test gällande oljans innehåll och friskhet. Det inkluderar bland annat full spårbarhet av råvaror och produktionsprocesser tack vare vår unika MSC-märkta Omega-3. Tillverkningen sker under samma förhållanden som läkemedel och analyser av varje produktion genomförs vilket garanterar bästa Omega-3 kvalitet och att produkten uppfyller myndigheternas höga krav.

  JUST NU! 50% rabatt de första 2 månaderna

  Ett introduktionserbjudande till alla våra nya kunder. Du betalar endast 129 kr för 2 månaders förbrukning av vår MSC miljömärkta Omega-3 (ordinarie pris 258 kr) Det är ingen bindningstid och produkten skickas fraktfritt direkt hem till dig. 2 månaders förbrukning innehåller 120 kapslar som är små och lätta att svälja.

  En positiv hälsoeffekt uppnår du endast vid ett regelbundet och långvarigt intag av Omega-3. Vi värnar om din hälsa och därför får du som väljer att prenumerera på 12 leveranser ytterligare 60 kr rabatt vid varje leverans. Du sparar alltså 720 kr på 12 leveranser.

  Äntligen får hela familjen i sig omega 3 och det är tack vare att vi får dom hem i brevlådan.Kicki

  Läs mer om:


  Image

  Kundberättelser

  Läs mer!
  Image

  MSC miljömärkt

  Läs mer!
  Image

  Fakta om Omega-3

  Läs mer!
  Image

  Innehållsförteckning

  Läs mer!