Omega-3 Visa större

Omega-3 MSC

Ny produkt

Vår Omega-3 är MSC certifierad vilket betyder att den är framtagen från hållbart fiske. Omega-3 är bra för hjärnan, hjärtat och ögonen.

Fördelar Omega-3 MSC

  • Hållbart fiske!

  • Lågt pris!

  • Portofritt!

  • Naturligt renad fiskolja!

  • Direkt hem i brevlådan!  

Mer detaljer

99,00 kr inkl.

Mer information

Vitalplus Omega-3 MSC

De allra flesta av oss mår bättre av att regelbundet inta fiskoljetillskott. Studier har visat att fiskolja kan hålla oss friska, höja vår livskvalitet, förebygga sjukdomar, minska eller lindra besvär hos dem som är drabbade av sjukdomar samt komplettera eller ersätta många läkemedel.

Följande är bara en del av alla tillstånd som har visat sig förbättras med hjälp av omegafettsyror från fiskolja: kronisk smärta, inflammation, depression, manodepression, osteoartrit (artros), nedsatt immunfunktion, hjärt-kärlsjukdomar, förhöjda blodfetter och högt blodtryck, ADHD, menstruationsbesvär, ögonsjukdomar, neurologiska sjukdomar, autoimmuna sjukdomar som rheumatoid artrit och M.S., psoriasis, cancer, fetma, metabolt syndrom, diabetes och hudsjukdomar.

Regelbundet intag av fiskolja eller mycket fisk i kosten bör kompletteras med mättat fett och omega-6-fettsyror. Balansen är alltid viktig för hälsan.

MSC:s standarder

Tillsammans gör MSC:s två standarder att det enbart är fisk och skaldjur från certifierat hållbara yrkesfisken som bär det blå MSC-märket.
MSC sätter två standarder: en miljöstandard för ett hållbart fiske och en spårbarhetsstandard. De två standarderna definierar de krav som yrkesfisken måste uppnå för att certifieras som hållbara och som företag måste klara för att få sälja MSC-märkta produkter. 
MSC:s standarder och certifieringskrav uppfyller bästa praxis för certifiering och miljömärkning. Standarderna utvecklas genom samråd med fiskenäringen, forskare,miljöorganisationer och experter

MSC:s miljöstandard för ett välskött och uthålligt fiske
Genom att låta sig granskas mot MSC:s miljöstandard kan yrkesfisken få erkännande för sina goda förvaltningsmetoder. Standarden tittar på att fiskbestånden är livskraftiga, att den marina miljön värnas och att yrkesfisket har en god förvaltning. Standarden är öppen att granskas emot för alla yrkesfisken som vill och granskningen görs av en oberoende tredje part - ett certifieringsorgan.

MSC:s spårbarhetsstandard
Alla företag som hanterar och säljer MSC-märkta produkter måste genomgå en omfattande spårbarhetsrevision där de granskas mot MSC:s spårbarhetsstandard. På så vis kan inköpare och konsumenter veta att MSC:s miljömärke endast sitter på fisk och skaldjur från MSC-certifierade yrkesfisken. Granskningen görs av en oberoende tredje part - ett certifieringsorgan.

Tredjepartscertifiering
Certifieringar enligt MSC:s standarder utförs av ett oberoende, ackrediterat certifieringsorgan. Detta säkerställer att certifierings- och miljömärkningsprogrammet förblir opartiskt, trovärdigt och att det uppfyller bästa praxis.

Dosering
1-2 kapslar dagligen är den rekommenderade dosen, gärna i samband med måltid eller dryck. 2 kapslar innehåller 1000 mg naturlig fiskolja varav är 400mg EPA och 200mg DHA.

Kosttillskott börs inte användas som ett alternativ till varierad kost.

Ingredienser per kapsel
60 kapslar á 500mg naturligt renad fiskolja 70%, 200mg EPA och 100mg DHA. Övriga Omega-3 fettsyror 50mg.
Övrigt innehåll Gelatin (endast nötkreatur), Glycerin, konserveringsmedel (E422)