Image

MSC certifierad Omega-3 och D-vitamin i samma paket!

Med Vitalplus Omega-3 får du MSC miljömärkt fiskolja av högsta kvalitet som är bra för hjärta, hjärna och syn i små kapslar som är lätta att svälja. Du får även D-vitamin som bland annat bidrar till ett stärkt immunförsvar.

Erbjudande till nya kunder – 50% rabatt första leveransen.

Beställ Vitalpluspaketet nu!

MSC miljömärkt Omega-3 av högsta kvalitet

Vår Omega-3 tillverkas under samma förhållanden som läkemedel och analyser av varje produktion genomförs vilket garanterar att omega-3 produkten uppfyller myndigheternas höga krav.

MSC:s standard för hållbart fiske berör tre områden som ett fiske måste klara för att bli certifierat: 1, Hållbara fiskebestånd. 2, Minimera påverkan på miljön. 3, God fiskeförvaltning. Läs mer om vår unika MSC miljöcertifiering nedan.

Solskensvitaminen

D-vitamin bildas i huden när vi utsätts för sol (UVB-strålning) och kallas därför för ”solvitaminen” i folkmun. D-vitamin kan också tas upp i tarmen genom vissa typer av mat och kosttillskott. I Sverige är antalet soldagar begränsade och under vintern är solens strålar både för få och för svaga. Så för att undvika D-vitaminbrist rekommenderar Livsmedelsverket ett dagligt intag av D-vitamin. Arbetar du inomhus eller har lite solexponering är det extra viktigt.

Hälsofördelar

Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till att bibehålla hjärtat, hjärnan och synens normalfunktion. Du uppnår en positiv hälsoeffekt vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA. Allt mer forskning talar för att D-vitaminbrist spelar en roll i en stor mängd sjukdomar, infektioner, vinter- och vår depressioner. Cancer, hjärtsjukdomar, benskörhet, autism, generell värk/ fibromyalgi och övervikt. Ja, listan på sjukdomar där ett samband misstänks är lång. Men genom att regelbundet inta D-vitamin minskar du risken för sjukdomar som dessa.

50% rabatt på första leveransen

Ett introduktionserbjudande till alla våra nya kunder. Du betalar endast 99 kr för 1 månads förbrukning av Omega-3 och D-vitamin (ordinarie pris 199 kr) Det är ingen bindningstid och produkten skickas fraktfritt direkt hem till dig.

Välj 24 månader och spara mer

En positiv hälsoeffekt uppnår du endast vid ett regelbundet och långvarigt intag av Omega3 och D-vitamin. Vi värnar om din hälsa och därför får du som väljer att prenumerera på 24 leveranser ytterligare 50 kr rabatt vid varje leverans. Du sparar alltså 1200 kr på 24 leveranser.

  Äntligen får hela familjen i sig omega 3 och det är tack vare att vi får dom hem i brevlådan.Kicki

  Läs mer om:


  Image

  Kundberättelser

  Läs mer!
  Image

  MSC miljömärkt

  Läs mer!
  Image

  Sol guiden

  Läs mer!
  Image

  Innehållsförteckning

  Läs mer!